• Telpon: +86 13380685544
  • E-mail: hinew@hinew-cn.com
    • facebook
    • googleplus
    • linkedin
    • twitter
    • youtube

    Babagan awake dhewe

    N1

    Huizhou HINEW Electric Co., Ltd. didegaké ing taun 2000, sing spesialisasine ing pembangunan lan produksi komponen elektronik kayata kothak sekring, jog tabung safety, basa sekring, automobile kothak sekring, ngalih, soket, panas, etc.This perusahaan wis sales departemen, departemen technical, departemen injeksi, departemen jamur, departemen hardware, departemen Déwan QC lan departemen.

    Huizhou HINEW Electric Appliance 

    Guangdong Fuse Block ukuran barang rangking No.1 Fuse Block seri account productshave dijupuk sawetara paten nasional, lan kasil lulus UL, CQC, VDE, certification.We safety liyane CE lan bakal tansah bakal kanggo manajemen kanggo ngurangi biaya, teknologi kanggo nggedhekake pasar, layanan kanggo menang pasar, ing kapercayan gambar saka privasi Manajemen, supaya kita bisa nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas dipercaya. We gati pelanggan Allah lan tenanan netepake cedhak cooperation karo pelanggan anyar lan lawas ing ngarep lan luar negeri, lan nggawe sesuk tangan liyane sarwa ing tangan!


    
    WhatsApp Online Chat !