• Telepon: +86 13380685544
  • Surélék: hinew@hinew-cn.com
    • facebook
    • googleplus
    • LinkedIn
    • twitter
    • youtube

    Tentang Kami

    n1

    Huizhou HINEW Electric Perkakas Co., Ltd. diadegkeun dina 2000, specializing dina ngembangkeun jeung produksi komponén éléktronik kayaning kotak sekering, korsi tube kaamanan, base sekering, mobil kotak sekering, switch, stop kontak, thermostat, etc.This parusahaan boga jualan departemen, departemen teknis, departemén suntik, departemén kapang, departemén hardware, departemén assembly QC jeung departemén séjén.

    Huizhou HINEW Electric Perkakas 

    Guangdong ngahiji Blok skala borongan urutan No.1 ngahiji Blok dérét brand productshave diala sababaraha patén-patén nasional, Jeung hasil lulus UL, CQC, VDE, certification.We kaamanan séjén CE sarta bakal salawasna taat ka manajemén pikeun ngurangan biaya, téhnologi pikeun dilegakeun pasar, layanan meunang pasar, anu credibility sahiji gambar tina kawijakan manajemen, supaya urang bisa nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas luhur dipercaya. Urang hal konsumén sakumaha Allah sareng tulus ngadegkeun koperasi nutup ku konsumén anyar jeung heubeul betah tur mancanagara, sarta nyieun hiji isukan leungeun beuki cemerlang di leungeun!


    
    WhatsApp Online Chat !