• Telepon: +86 13380685544
  • Surélék: hinew@hinew-cn.com
    • facebook
    • googleplus
    • LinkedIn
    • twitter
    • youtube

    FAQs

    FAQ

    Loba ditanyakeun

    Nalika abdi tiasa petik éta?

    Urang biasana cutatan dina 24 jam.

    Sabaraha lami abdi tiasa sampel sarta waktu mingpin?

    Sampel pikeun 3 ~ 7days. Barang keur 7 ~ 15days.

    Anjeun Checkout sakabeh produk Anjeun sateuacan pangiriman?

    Sumuhun, urang ngadamel produk 100% dipariksa saméméh pangiriman.

    Naon istilah Anjeun pembayaran?

    30% sateuacanna pembayaran / deposit ku T / T, sarta 70% dibayar saméméh kiriman.

    Naon istilah anjeun packing?

    Sacara umum, pek we barang urang di buleud bodas nétral jeung cartons coklat. Lamun geus jum'atan patén didaptarkeun, urang tiasa pak barang di buleud branded anjeun sanggeus meunang hurup otorisasina Anjeun.

    Naon Anjeun MOQ?

    Urang nyadiakeun Anjeun MOQ leutik pikeun tiap item, éta gumantung urutan husus anjeun!

    Anjeun nguji sakabeh barang anjeun méméh pangiriman?

    Sumuhun, urang kudu test 100% saméméh pangiriman

    Kumaha anjeun nyieun bisnis urang istilah panjang-na hubungan alus?

    1.We tetep kualitas alus tur harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang kauntungan;

    2. Urang hormat unggal customer sakumaha sobat urang jeung urang tulus do bisnis jeung nyieun babaturan sareng maranehna, euweuh urusan mana maranéhna asalna ti.

     

    Hoyong Anjeun gawekeun AS?

    
    WhatsApp Online Chat !