Pemegang sekering panel, 10a, 250v, 5x20mm, H3-54A | HINEW - China Huizhou Hinew Electric

Pemegang sekering panel, 10a, 250v, 5x20mm, H3-54A | SIJIL

Keterangan Singkat:

Iki  wadhah sekring panel  iki kompatibel karo wadhah sekring silinder. Iki digunakake karo sekring Kelas CC kanggo nyedhiyakake proteksi arus sirkuit arus berlebihan, sirkuit kontrol, pencahayaan, trafo, lan beban umum. Dheweke duwe lampiran panel lan ngidini gantian sekring mung kanthi nyopot tombol. Kajaba iku, macem-macem kasedhiya kanggo pirang-pirang ukuran sekring.

Pemegang Sekering Listrik: Pangiriman Cepet kanggo Industri & Ilmiah, Diskon Cepet ing ngarep 100% checkout online aman Online. Yen sampeyan kepengin weruh produk iki, hubungi kami lan bakal menehi informasi produk rinci.


  • Sekring panel sekring sing murah:
  • Uga lan Kontrol Berkualitas Tinggi:
  • Pangiriman Prompt:
  • Desain lan logo Pelanggan Sugeng Rawuh:
  • Harga kompetitif:
  • Detail produk

    Tags Product

    Iki  sekring panel  iki kompatibel karo sing duwe sekring bunder. Iki digunakake karo sekring cebol kanggo tambahan sekering utawa pemutus sirkuit utama lan nyedhiyakake proteksi arus overcurrent kanggo lampu, solenoid, motor, lan sirkuit trafo.

    Aplikasi:

    Perlindhungan sirkuit lan komponen

    Motor listrik

    Kompresor

    Cahya

    Pompa listrik

    Ing endi wae perlindhungan sirkuit sing disegel lingkungan dibutuhake kanggo aplikasi geter sing dhuwur ing truk & bis, pertanian, konstruksi, segara, & industri kendaraan khusus. Wadhah sekring sing dipasang minangka piranti sederhana sing nindakake tugas sing penting banget. Dheweke nyedhiyakake omah kanggo sekring kanggo tumindak minangka piranti keamanan ing sirkuit kabel nalika beban listrik ngluwihi level aman kanggo komponen elektronik. Priksa wadhah sekring kita yen sampeyan nganggep  panel sekring agul-agul gunungsing sampeyan goleki!

    Spesifikasi

    Karakter Listrik Nilai
    Jeneng merek KANGEN
    Model H3-54A
    Ketik Sing duwe sekring dipasang panel
    Rated Saiki 10A
    Tegangan voltase: 250V
    Ukuran sekring: 5x20mm
    Materi PBT
    Werna Ireng

    Pemasangan sekring mount panel H3-54A Datasheet

    https://www.hzhinew.com/panel-fuse-holder10a250v5x20mmh3-54a-hinew-product/

    https://www.hzhinew.com/panel-fuse-holder10a250v5x20mmh3-54a-hinew-product/

    https://www.hzhinew.com/panel-fuse-holder10a250v5x20mmh3-54a-hinew-product/

    https://www.hzhinew.com/panel-fuse-holder10a250v5x20mmh3-54a-hinew-product/

    https://www.hzhinew.com/panel-fuse-holder10a250v5x20mmh3-54a-hinew-product/

    https://www.hzhinew.com/panel-fuse-holder10a250v5x20mmh3-54a-hinew-product/


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita