Pemegang sekering panel, 30a, 250v, 6x30mm, H3-14 | HINEW - China Huizhou Hinew Electric

Pemegang sekering panel, 30a, 250v, 6x30mm, H3-14 | SIJIL

Keterangan Singkat:

Sing duwe sekring panel  bakal teka kanthi salah siji saka rong bentuk; plastik utawa logam. Pemegang sekering plastik bakal luwih murah tinimbang mitra logam. Pemegang sekring plastik uga bisa menehi lampu, kayata ing Indikator Bluse-Fuse, nalika pemegang sekring logam ora. Dheweke duwe tutup sing bisa dicopot kanggo nginstal lan mbusak sekring. Iki digunakake karo sekring kaca kanggo nglindhungi sirkuit saiki utawa sekring keramik kanggo nglindhungi sirkuit arus tinggi. Kacang kunci ngunci wadhah sekering panel lan tutup sekrup sing direkam nahan sekring supaya gampang dipasang lan dicopot. Belanja ing endi wae sampeyan yaiku, kapan sampeyan pengin. Tuku produk kanthi online saka macem-macem. Klik & Kumpulake tuku ing toko utawa bakal dikirim menyang sampeyan.

 


  • Sekring panel sekring sing murah:
  • Uga lan Kontrol Berkualitas Tinggi:
  • Pangiriman Prompt:
  • Desain lan logo Pelanggan Sugeng Rawuh:
  • Harga kompetitif:
  • Detail produk

    Tags Product

    Iki  wadhah sekring panel  kompatibel karo nduwèni sekring babak. Iki digunakake karo sekring Kelas CC kanggo nyedhiyakake proteksi arus sirkuit arus berlebihan, sirkuit kontrol, pencahayaan, trafo, lan beban umum. Iki digunakake karo sekring cebol kanggo tambahan sekering utawa pemutus sirkuit utama lan nyedhiyakake proteksi arus overcurrent kanggo lampu, solenoid, motor, lan sirkuit trafo.

    Aplikasi:

    Perlindhungan sirkuit lan komponen

    Motor listrik

    Kompresor

    Cahya

    Pompa listrik

    Ing endi wae perlindhungan sirkuit sing disegel lingkungan dibutuhake kanggo aplikasi geter sing dhuwur ing truk & bis, pertanian, konstruksi, segara, & industri kendaraan khusus.

    Priksa wadhah sekring kita yen sampeyan nganggep sing duwe 10x38mm sekring sing sampeyan goleki!

    Spesifikasi

    Karakter Listrik Nilai
    Jeneng merek KANGEN
    Model H3-14
    Ketik Sing duwe sekring dipasang panel
    Rated Saiki 30A
    Tegangan voltase: 250V
    Ukuran sekring: 6x30mm
    Materi PBT
    Werna Ireng

    Pemegang sekering panel H3-14 Datasheet

    https://www.hzhinew.com/panel-fuse-holder30a250v6x30mmh3-14-hinew-product/

    https://www.hzhinew.com/panel-fuse-holder30a250v6x30mmh3-14-hinew-product/

    https://www.hzhinew.com/panel-fuse-holder30a250v6x30mmh3-14-hinew-product/

    https://www.hzhinew.com/panel-fuse-holder30a250v6x30mmh3-14-hinew-product/

    https://www.hzhinew.com/panel-fuse-holder30a250v6x30mmh3-14-hinew-product/

    https://www.hzhinew.com/panel-fuse-holder30a250v6x30mmh3-14-hinew-product/

    https://www.hzhinew.com/panel-fuse-holder30a250v6x30mmh3-14-hinew-product/


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita