Service concept

concep услуги

Да се ​​создаде меѓународна познатиот производство осигурач бренд, води здрав и одржлив развој на индустријата, за Кина економски развој и безбедност на осигурувачот да се направи најголемиот придонес.

корпоративна мисија

Да се ​​создаде меѓународна познатиот производство осигурач бренд, води здрав и одржлив развој на индустријата, за Кина економски развој и безбедност на осигурувачот да се направи најголемиот придонес.

Претприемништво

Единство, интеграција, стандардизација, конкуренцијата

Визија за развој

За да се изгради добро познат осигурач претпријатие со силна конкуренција.

пристап за квалитет

Континуирано подобрување и иновации да им обезбеди на клиентите со задоволителни производи и услуги.

основни вредности

Focuson националните интереси и да инсистира на независна иновации; Земете корист на клиентите, како срцето, се придржуваат кон концептот на управување со квалитет прво земи развој на пазарот како раководство, промовирање на брзиот развој на осигурувачот индустрија.