Mbajtëse e siguresave panel, 10a, 250v, 5x20mm, H3-54A | HINEW - Kinë Huizhou Hinew Electric

Mbajtëse e siguresave panel, 10a, 250v, 5x20mm, H3-54A | HINEW

Përshkrim i shkurtër:

Këto  mbajtës panel siguresave  janë në përputhje me mbajtësen cilindrike të siguresave. Ato përdoren me siguresa Class CC për të siguruar mbrojtje nga mbingarkesa e qarqeve të degëve, qarqeve të kontrollit, ndriçimit, transformatorëve dhe ngarkesave të përgjithshme. Ata kanë një shtojcë panel dhe lejojnë zëvendësimin e siguresave thjesht duke shkëputur çelësin. Përveç kësaj, një larmi e gjerë është në dispozicion për disa madhësi siguresash.

Mbajtësit e siguresave elektrike: Industriale dhe Shkencore, Blerja me Zbritje Dorëzimi i Shpejtë në prag të derës 100% i sigurt në internet Në internet. Nëse jeni kurioz për këtë produkt, ju lutemi na kontaktoni dhe ne do t'ju ofrojmë informacione të hollësishme të produktit.


 • Paneli mbajtës i siguresave i montuar:
 • Kontroll i mirë dhe me cilësi të lartë:
 • Dorëzimi i shpejtë:
 • Hartimet dhe logot e klientit janë të mirëseardhura:
 • Mimet konkurruese:
 • Detail Product

  Produkt Tags

  Këto  mbajtëse të siguresave të panelit  janë në përputhje me mbajtësen e siguresave të rrumbullakëta. Ato përdoren me siguresa midget për të plotësuar siguresën ose ndërprerësin primar të qarkut të degës dhe për të siguruar mbrojtje rezervë të mbingarkesës për qarqet e ndriçimit, solenoidit, motorit dhe transformatorit.

  Aplikimet:

  Mbrojtja e qarqeve dhe përbërësve

  Motorët elektrikë

  Kompresorët

  Ndriçimi

  Pompat elektrike

  Kudo është i nevojshëm mbrojtja e qarkut të mbyllur mjedisor për zbatime të larta dridhjesh në industrinë e kamionëve dhe autobusëve, bujqësi, ndërtim, detare dhe automjete speciale. Mbajtësi i siguresave i montuar në panel është një pajisje e thjeshtë që bën një punë jashtëzakonisht të rëndësishme. Ato ofrojnë një strehim për një siguresë për të vepruar si pajisje sigurie brenda një qark instalimesh elektrike kur ngarkesat e energjisë kalojnë nivelin e sigurt për përbërësit elektronikë. Kontrolloni mbajtësin tonë të siguresave nëse mendoni se një  Mbajtëse e siguresave të tehut në panelështë pikërisht ajo që po kërkoni!

  specifikimet

  Karakteristikat elektrike vlerë
  Emri i markës HINEW
  model H3-54A
  lloj Mbajtëse e siguresave në montim në panel
  Vlerësuarat aktuale 10A
  Tensioni i vlerësuar: 250V
  Madhësia e siguresave: 5x20 mm
  material PBT
  Ngjyrë e zezë

  Fleta e të dhënave mbajtëse e siguresave në panelin H3-54A

  https://www.hzhinew.com/panel-fuse-holder10a250v5x20mmh3-54a-hinew-product/

  https://www.hzhinew.com/panel-fuse-holder10a250v5x20mmh3-54a-hinew-product/

  https://www.hzhinew.com/panel-fuse-holder10a250v5x20mmh3-54a-hinew-product/

  https://www.hzhinew.com/panel-fuse-holder10a250v5x20mmh3-54a-hinew-product/

  https://www.hzhinew.com/panel-fuse-holder10a250v5x20mmh3-54a-hinew-product/

  https://www.hzhinew.com/panel-fuse-holder10a250v5x20mmh3-54a-hinew-product/


 • Previous:
 • Next:

 • Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne