Panyekel sekering 20mm, 10A, 250V, H3-82A | HINEW - Cina Huizhou Hinew Electric

Panyekel sekering 20mm, 10A, 250V, H3-82A | SALAM

Pondok Description:

Sekrupna 20mm , pasang panel, Cocog sareng: 5 x 20mm sekering; Dipeunteun: AC 250V 10A. Bahan: plastik sareng logam. Panyekel Sekering Listrik: Industri & Ilmiah, Diskon Balanja Pangiriman Gancang ka ambang panto 100% Checkout online aman Online. Upami anjeun resep ku produk ieu, mangga ngahubungan kami anu kami bakal masihan anjeun inpormasi produk lengkep.


  • Sekering panahan panel purwakarta dipasang:
  • Kontrol Alusna sareng High Quality:
  • Cepet Pangiriman:
  • Rarancang sareng logo Konsuménna Wilujeng sumping:
  • Harga saingan:
  • jéntré produk

    Tags produk

    Aktipkeun pamasangan sekering gampang sareng ngagantian ku garis komprehensif blok sekering urang, wadah sekering panel, sareng aksésoris sekering kanggo aplikasi otomotif, éléktronik, sareng industri.

    wadah PCB sekering 250V tiasa janten alat saderhana anu ngalakukeun padamelan anu penting. aranjeunna nyayogikeun perumahan pikeun sekering pikeun janten penjaga dina sirkuit kabel nalika beban listrik ngalangkungan tingkat aman pikeun komponén éléktronik.

    Upami anjeun panasaran ngeunaan produk ieu, mangga ngahubungan kami sareng kami bakal nawiskeun inpormasi produk lengkep.

    Spésifikasi

    Ciri Listrik Niley
    Ngaran Brand SALAM
    Modél H3-82A
    Jenis wadah sekering pcb
    Dipasang Wayah 10A
    Tegangan voltase: 250V
    Ukuran sekering: 5x20mm
    material  
    Warna Hideung

    20mm sekering wadah H3-82A Datasheet

    https://www.hzhinew.com/20mm-fuse-holder10a250vh3-82a-hinew-product/

    https://www.hzhinew.com/20mm-fuse-holder10a250vh3-82a-hinew-product/

    https://www.hzhinew.com/20mm-fuse-holder10a250vh3-82a-hinew-product/

    https://www.hzhinew.com/20mm-fuse-holder10a250vh3-82a-hinew-product/

    https://www.hzhinew.com/20mm-fuse-holder10a250vh3-82a-hinew-product/


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami