6x30mm, wadah sekering dipasang 10 amp panel, 250v, H3-13G | HINEW - Cina Huizhou Hinew Electric

6x30mm, wadah sekering dipasang 10 amp panel, 250v, H3-13G | SALAM

Pondok Description:

6x30mm, 10amp panel mount wadah sekering  cocog sareng wadah sekering buleud. Aranjeunna dianggo sareng Seksi Kelas CC pikeun masihan panyalindungan arus langkung tina sirkuit cabang, sirkuit kontrol, lampu, trafo, sareng beban umum. Aranjeunna dianggo ku sekering cebol pikeun nambihan sekering cabang-sirkuit utami atanapi breaker sareng nyayogikeun panyalindungan arus overcurrent kanggo lampu, solenoid, motor, sareng sirkuit trafo.

Panel Mount Fuse Holder sayogi di Hinew Electronics. Hinew nawiskeun inventaris, harga, & lembar data pikeun Panel Mount Fuse Holder. Upami anjeun resep produk ieu, mangga ngahubungan kami sareng kami bakal masihan anjeun inpormasi produk lengkep.


  • Sekering panahan panel purwakarta dipasang:
  • Kontrol Alusna sareng High Quality:
  • Cepet Pangiriman:
  • Rarancang sareng logo Konsuménna Wilujeng sumping:
  • Harga saingan:
  • jéntré produk

    Tags produk

    Hinew International Company Limited mangrupikeun pabrikan sareng distributor terkemuka Cina dina komponén éléktronik. Kami tiasa nawiskeun produk kualitas dina harga anu kompetitif pisan pikeun komponén éléktronika, ogé jasa pangsaéna, dina pangiriman waktos, urutan alit tiasa ditampi, jsb.

    Kauntungan Perusahaan Kami:

    1. Produksi dipercaya

    2. insinyur R&D anu berpengalaman

    3. Tim kerja épéktip

    4. Harga agrésif

    5. produk Anyar konstanta

    Tong ragu, E-mail ka kami geuwat. Anjeun bakal kéngingkeun solusi anu pangsaéna.

    Aplikasi:

    Aranjeunna seueur dianggo dina alat-alat rumah tangga, kakuatan listrik, télékomunikasi, alat mesin, kapal, tékstil, percetakan, mesin Tambang, Instrumén Mustik, jst.

    Anu sanésna:

    Punten ngawartosan kami barang mana anu anjeun minat, sareng harga anu pangsaéna bakal disayogikeun anjeun saatos nampi panilitian anyar anjeun ASAP.

    Sakur patarosan ngeunaan langkung seueur barang, mangga ngahubungi kami.

    Kami leres-leres ngarepkeun pikeun ngawangun hubungan koperasi sareng anjeun.

    Parios wadah sekering kami upami anjeun pikir wadah sekering panel nyaéta anu anjeun pilari!

    Spésifikasi

    Ciri Listrik Niley
    Ngaran Brand SALAM
    Modél H3-13G
    Jenis Panel pasang sekering dipasang
    Dipasang Wayah 10A
    Tegangan voltase: 250V
    Ukuran sekering: 6x30mm
    material Bakelite
    Warna Hideung

    https://www.hzhinew.com/6x30mm10-amp-panel-mount-fuse-holder250vh3-13g-hinew-product/

    https://www.hzhinew.com/6x30mm10-amp-panel-mount-fuse-holder250vh3-13g-hinew-product/

    https://www.hzhinew.com/6x30mm10-amp-panel-mount-fuse-holder250vh3-13g-hinew-product/

    https://www.hzhinew.com/6x30mm10-amp-panel-mount-fuse-holder250vh3-13g-hinew-product/

    https://www.hzhinew.com/6x30mm10-amp-panel-mount-fuse-holder250vh3-13g-hinew-product/


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami