Panyekel sekering panel, 10a, 250v, 5x20mm, H3-54A | HINEW - Cina Huizhou Hinew Electric

Panyekel sekering panel, 10a, 250v, 5x20mm, H3-54A | SALAM

Pondok Description:

Ieu  wadah sekering panel  ieu cocog sareng wadah sekering silinder. Aranjeunna dianggo sareng Seksi Kelas CC pikeun masihan panyalindungan arus langkung tina sirkuit cabang, sirkuit kontrol, lampu, trafo, sareng beban umum. Aranjeunna gaduh kantétan panel sareng ngamungkinkeun ngagantian sekering kantun ku ngaleupaskeun tombol. Salaku tambahan, rupa-rupa aya pikeun sababaraha ukuran sekering.

Panyekel Sekering Listrik: Industri & Ilmiah, Diskon Balanja Pangiriman Gancang ka ambang panto 100% Checkout online aman Online. Upami anjeun panasaran ngeunaan produk ieu, mangga ngahubungan kami sareng kami bakal nawiskeun inpormasi produk lengkep.


  • Sekering panahan panel purwakarta dipasang:
  • Kontrol Alusna sareng High Quality:
  • Cepet Pangiriman:
  • Rarancang sareng logo Konsuménna Wilujeng sumping:
  • Harga saingan:
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ieu  panel sekering wadah  kompatibel jeung wadah sekering buleud. Aranjeunna dianggo ku sekering cebol pikeun nambihan sekering cabang-sirkuit utami atanapi breaker sareng nyayogikeun panyalindungan arus overcurrent kanggo lampu, solenoid, motor, sareng sirkuit trafo.

    Aplikasi:

    Sirkuit sareng panyalindungan komponén

    Motor listrik

    Kompresor

    Cahaya

    Pompa listrik

    Dimana waé panyalindungan sirkuit anu disegel lingkungan diperyogikeun pikeun aplikasi geter tinggi dina treuk & beus, tatanén, konstruksi, laut, & industri kendaraan khusus. Panyawat sekering dipasang sélulér nyaéta alat saderhana anu ngalakukeun padamelan penting pisan. Aranjeunna nyayogikeun perumahan pikeun sekering pikeun janten alat kaamanan dina sirkuit kabel nalika beban listrik ngalangkungan tingkat aman pikeun komponén éléktronik. Parios wadah sekering urang upami anjeun pikir  panel Gunung sabeulah wadah sekeringnyaéta anu anjeun pilari!

    Spésifikasi

    Ciri Listrik Niley
    Ngaran Brand SALAM
    Modél H3-54A
    Jenis Panel pasang sekering dipasang
    Dipasang Wayah 10A
    Tegangan voltase: 250V
    Ukuran sekering: 5x20mm
    material PBT
    Warna Hideung

    Panel dipasang sekering wadah H3-54A Datasheet

    https://www.hzhinew.com/panel-fuse-holder10a250v5x20mmh3-54a-hinew-product/

    https://www.hzhinew.com/panel-fuse-holder10a250v5x20mmh3-54a-hinew-product/

    https://www.hzhinew.com/panel-fuse-holder10a250v5x20mmh3-54a-hinew-product/

    https://www.hzhinew.com/panel-fuse-holder10a250v5x20mmh3-54a-hinew-product/

    https://www.hzhinew.com/panel-fuse-holder10a250v5x20mmh3-54a-hinew-product/

    https://www.hzhinew.com/panel-fuse-holder10a250v5x20mmh3-54a-hinew-product/


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami